top of page

Gezocht: een algemeen bestuurslid

Stichting Voedseltuin Emmen is een vrijwilligersorganisatie die op biologische wijze aardappelen, groenten en fruit teelt voor mensen met een kleine portemonnee. Wij schenken onze oogst aan Voedselbank Zuidoost Drenthe. Daarnaast voorzien wij lokale kookclubs van onze verse, biologische groenten.

Wij bieden een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar we samen kunnen werken en leren. Onder het genot van een kopje koffie of thee bieden we elkaar een luisterend oor als daar behoefte aan is.

Onze stichting is de afgelopen jaren flink gegroeid; we hebben onze moestuin vergroot, we hebben een boomgaard aangelegd en steeds meer vrijwilligers en organisaties weten ons te vinden. Ter versterking van ons team zoeken we een algemeen bestuurslid, met als aandachtsgebieden nieuwe vrijwilligers en extern bezoek.

Taken:

o             Kennismaking nieuwe vrijwilligers

o             Coördineren werkzaamheden nieuwe vrijwilligers

o             Initiëren educatie, workshops en rondleidingen

o             Ontvangen sponsoren en externe partners

o             Overige bestuurstaken

We vergaderen één keer per maand. Voor een goed contact met onze overige vrijwilligers is het fijn om regelmatig op woensdagochtend en/of vrijdagochtend op de Voedseltuin aanwezig te zijn.

Wil je graag bijdragen aan dit goede doel of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze secretaris Inka van der Velde via voedseltuinemmen@gmail.com.


  • Start datum: in overleg

  • Aantal vrijwilligers gezocht: 1

  • Locatie: Bargermeer Zuid

  • Doelgroep: Volwassenen.

  • Soort vrijwilligerswerk: Bestuursactiviteiten , Informatie, advies en voorlichting , Natuur en milieu , Tuin/ groen , PR, communicatie en media.

  • Werkdagen: Flexibel, in overleg, Woensdagochtend, Vrijdagochtend.

  • Plaats vrijwilligerswerk: Emmen breed.
26 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page